menu close menu 

2014 AVRUPA BAYANLAR YAZ KUPASI MUHTEŞEM FİNAL MAÇI İLE SONA ERDİ

TURKCELL'İN SPONSORLUĞUNDA GERÇEKLEŞEN JUNİOR FED CUP ELEMELERİ SONA ERDİ.
02 Ağustos 2014

Turkcell ana sponsorluğunda gerçekleşen Junior Fed Cup elemeleri Türkiye ayağı 01.08.2014 itibari ile sona erdi. 

                                                                           

Türkiye’de 5 yıldır sadece  PAMUKKALE TENİS KULÜBÜ’nün ev sahipliği yaptığı 18+ BAYANLAR AVRUPA TURNUVASI bu yıl TURKCELL’in sponsorluğunda 30 Temmuz 2014 – 1 Ağustos 2014 tarihleri arasında 5 ülkenin katılımıyla Denizli PAMUKKAE TENİS KULÜBÜ’nde gerçekleşmiştir.

                                                                          

Turnuvaya; Türkiye, İngiltere, İspanya, Macaristan ve Slovenya milli takımları katılmıştır. Turnuva tenis severlerin katılımıyla adeta bir şölen havasında gerçekleşmiştir. 

                                                                           

Hergün müsabakları yaklaşık 100’e yakın tenis sever izlemiştir. TURKCELL Sponsorluğunda gerçekleşen turnuva müsabakalarına tenis severlerin  ilgilerinin bu denli yoğun olması,  tenise verilen desteğin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir. Uluslararası turnuvaların ülkemizde düzenlenmesi,  ülkemizde tenise olan ilgiyi her geçen gün artırmaktadır. TURKCELL’in bu tür turnuvalara sahip çıkıp tenis sporuna destek vermesi, ülkemizde tenis sporunun gelişmesine çok büyük katkı sağlamaktadır.

                                                                         

TURKCELL’in sponsorluğunda gerçekleşen SUMMER CUP 18 yaş genç kızlar müsabakalarının birinci gününde Türk millilerimiz İspanya ile kıyasıya mücadele etmelerine rağmen 2/1 yenilerek turnuvaya erken veda ettiler.  Türk milli takımımızın maçına ilgi oldukça yoğundu, tribünleri dolup taştı. Tenis severleri milli takımımızın erken veda etmesi üzdü.

                                                                       

                                                                       

TURKCELL’in sponsorluğunda gerçekleşen turnuvanın ikinci gününde; İspanya milli takımı 3/0 Slovenya milli takımını yenerek adını finale yazdıran ilk takım oldu. Turnuvanın diğer maçında Macaristan milli takımı 2/1 İngiltere milli takımını yenerek adını finale yazdıran bir diğer takım oldu. 

                                                                     

TURKCELL sponsorluğunda gerçekleşen turnuvanın son gününde İngiltere milli takımı 2/1 Slovenya milli takımını yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu. Turnuvanın diğer maçında Macaristan milli takımı 2/1 İspanya milli takımını yenerek turnuva şampiyonu oldu.

                                                                      

Macaristan milli takımı ile İspanya milli takımı turnuvada final oynayarak Fransa’da ki finallere katılma hakkı kazandılar. TURKCELL’in sponsorluğunda gerçekleşen JUNIOR FED CUP elemeleri Macaristan milli takımının şampiyonluğu ile sona erdi.

                                                                     

TURKCELL’in her zaman sporun ve sporcunun yanında olup ülke sporuna özellikle Denizli’mizdeki Uluslararası böyle bir organizasyona destek olması bizleri çok mutlu etmiştir. Denizli’mizde tenis sporunun gelişmesi için kurulduğumuz günden bu yana ulusal ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapmaktayız. TURKCELL’in bu organizasyonda yanımızda olması bizleri ayrıca çok mutlu etmiştir. Katkılarından dolayı TURKCELL’e çok teşekkür ederiz.

                                                                      

TURKCELL Bölge Temsilcimiz Erkan SARIKAYA mazeret bildirerek turnuva müsabaklarına katılamamıştır. Turnuva seramonide temsili olarak plaket yönetim kurulu üyemiz Korcan ERKAM’a verilmiştir. Daha sonra Pamukkale Tenis Kulübü müdürümüz Derya GÜNEY TURKCELL Bölge Temsilcimiz Erkan SARIKAYA’yı makamında ziyaret ederek plaketi kendilerine takdim etmiştir. 

 

                                                                                              YEREL BASIN’DA TURNUVA HABERLERİ